Ostao je još samo meč u miksu

VIDEO I Murray se oprašta od Wimbledona

Interview je na terenu "radila" Sue Baker. Pričali su o porazu od Federera 2012.godine, olimpijskom finalu na središnjem terenu, naslovu na US Openu. Nije mogao Andy zaustaviti suze.
Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2024. u 01:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Došao je i taj trenutak. Ove sezone smo gledali Rafaela Nadala kako se oprašta od jednog do drugog turnira, sada je na red došao
Andy Murray. Murray je odustao od singla na Wimbledonu, pa je odlučio igrati parove. Prvo s bratom Jamiejem, pa onda s Emmom
Raducanu u miksu. Organizatori su meč prvog kola parova postavili na centralni teren prvi put nakon 1995. godine.

Braća Murray se poražena od Australaca Johna Peersa i Rinkyja Hijikate 6-7(6), 4-6. Po završetku meča na Centralnom terenu upriličena je 37-godišnjaku oproštajna ceremonija prilikom koje su priznanje Škotu odali Novak Đoković, John McEnroe, Martina Navratilova.

Interview je na terenu "radila" Sue Baker. Pričali su o porazu od Federera 2012.godine, olimpijskom finalu na središnjem terenu, naslovu na US Openu. Nije mogao Andy zaustaviti suze:

"Teško je jer bih najradije nastavio igrati, ali ne mogu. Fizički mi je postalo preteško. Ali volio bih igrati zauvijek, obožavam ovaj sport.Bilo je posebno igrati s Jamiejem, nismo imali priliku da igramo ranije. Bila je trka s vremenom da dođem ovdje, ali drago mi je što smo uspjeli."

Pričao je Andy i o svojoj supruzi, kako su se upoznali. Nasmijao se dok je opisivao ulogu svoje supruge u njegovom životu i karijeri.

"Upoznali smo se u New Yorku kad smo imali 18 godina", započeo je. "Otišli smo na večeru i otpratio sam je do hotela i pitao je za email adresu. Prvi meč kada me je došla vidjeti uživo, povratio sam dva puta: jednom točno ispred mjesta na kojem je ona sjedila, a drugi put sam povratio preko protivnikove torbe s reketom. I činilo se da joj se i dalje sviđam. Mislio sam da je ona moj čuvar".

Video: Andy Murray se oprašta od Wimbledona 

Andy će ponovo na teren, vidjet ćemo da li za jedan meč ili više. Murray i Emma Raducanu igraju u prvom kolu protiv kombinacije Arevalo/Zhang.

Kopirati
Drag cursor here to close