Hugo Gaston u svom stilu

VIDEO I Predao meč poen prije kraja

Marco Trungelliti imao je pri rezultatu 1-1 u setovima prednost od 5-2 u trećem, 40:0 i tri meč lopte. Međutim, za pobjedu nije morao Marco iskoristiti niti jednu.
Sport / Ostali sportovi | 26. 07. 2023. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuz Hugo Gaston zna s vremena na vrijeme šokirati ljubitelje tenisa. Nekim svojim skandaloznim potezima. Još u prvom kolu Masters 1000 turnira u Madridu napravio pogrešku koja ga je koštala 133.000 eura!

To je bila kazna koju je zaradio u meču protiv Borne Ćorića zbog bacanja loptice na teren u trenucima dok se Zagrepčanin spremao opaliti smeč. Valjda je pokušao izboriti ponavljanje poena.

Sada je na ATP Challengeru u Veroni opet imao ispad. Njegov suparnik Marco Trungelliti imao je pri rezultatu 1-1 u setovima prednost od 5-2 u trećem, 40:0 i tri meč lopte. Međutim, za pobjedu nije morao Marco iskoristiti niti jednu.

Video: Meč Trungelliti - Hugo Gaston 

Jednostavno je Gaston došao na mrežu i predao meč. Jedan poen prije kraja! Publika na tribinama bila je uglavnom naklonjena argentinskom tenisaču pa je nekakva negativna reakcija izostala, a umjesto iste uslijedilo je oduševljenje zbog trijumfa njihovog favorita. Gaston se tako na terenu možda i "provukao", ali na društvenim mrežama nije te su brojni žestoko kritizirali njegov potez.

Kopirati
Drag cursor here to close