Nepromišljen potez

VIDEO I Uhićen najbolji golfer, osvajač Mastersa

Scheffler se suočava s optužbama za napad drugog stupnja na policajca, kazneno djelo trećeg stupnja, nesmotrenu vožnju i nepoštivanje prometnih signala službenika koji je usmjeravao promet.
Sport / Ostali sportovi | 17. 05. 2024. u 16:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji golfer današnjice Scottie Scheffler, uhićen je ispred Valhalla Golf Cluba u kojem se ovog vikend održava PGA Championship. Prema informacijama koje prenose mediji s lica mjesta, Scheffler je odbio naredbu da se zaustavi u svom automobilu na ulasku u klub.

Video: Trenutak kada je Scheffler uhićen 

Policajci su već ranije bili na terenu s obzirom na to da se dogodila nesreća u kojoj je pješaka usmrtio autobus, objavilo je vodstvo PGA Toura pozivajući se na policiju. Stoga se mnogi slažu da je razlog uhićenja bizaran i da ovako nešto Scheffleru nije trebalo. No, očito on ima svoje razloge zašto je tako postupio.

Scheffler se suočava s optužbama za napad drugog stupnja na policajca, kazneno djelo trećeg stupnja, nesmotrenu vožnju i nepoštivanje prometnih signala službenika koji je usmjeravao promet. Optužba za napad je kazneno djelo; ostali su prekršaji. Scheffler se nije zaustavio na naredbu i još je uspio zakačiti svojim automobilom jednog od policajaca koji su bili tu u blizini.

Video: Trenutak kada je Scheffler došao u klub 

Schefflerov odvjetnik, Steven Romines tvrdi kako je Scottie uredno policajcima pokazao svoju akreditaciju, ali da nije bo upoznat načinom kretanja prije ulaska u klub dijelom na kojem se dogodila nesreća. Romines je rekao da će Scheffler u potpunosti surađivati s policijom.

U prvom kolu u četvrtak, Scheffler je na 67 udarca, četiri udarca ispod para, što ga je smjestilo na 12. poziciju. Scottie Scheffler je 2022. godine osvojio dva "major" turnira i već je 80 tjedana na broju jedan.

Kopirati
Drag cursor here to close