Unbreakable

VIDEO I Uskoro izlazi dokumentarac o životu Jelene Dokić

Još ranije je u svojoj knjizi "Unbreakable" Jelena ispričala priču o preživljavanju. Sada se pojavio dokumentarac istog naziva koji još "slikovitije" opisuje život nekadašnje tenisačice.
Sport / Ostali sportovi | 03. 10. 2024. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većini je poznata priča. Kroz kakav pakao je prošla Jelena Dokić. Nekada zvijezda u usponu, tenisačica koja je s svojih 16 godina očarala svijet. Kada je u prvom kolu Wimbledona eliminirala Martinu Hingis.

Još ranije je u svojoj knjizi "Unbreakable" Jelena ispričala priču o preživljavanju, prevazilaženju teških problema i o njenom konačnom trijumfu u suočavanju sa siromaštvom, maltretiranjem i ekstremnom brutalnošću njenog oca Damira. Sada se pojavio dokumentarac istog naziva koji još "slikovitije" opisuje život nekadašnje tenisačice.

Video: Dokumentarac  o životu Jelene Dokić 

"Tukao me stvarno užasno. Počelo je nakon što sam prvi put zaigrala tenis, i nikad nije stalo. Emotivna bol je bila gora od fizičke. Kad imate 11, 12 godina i sve što čujete su te ružne stvari... To je za mene bilo najteže."

Koliko teško najbolje potvrđuje i priča kako je razmišljala o samoubojstvu

"Malo mi je nedostajalo da 28. travnja 2022. godine skočim sa 26 kata i oduzmem si život. Nikad neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je tama. Nema slike, tona, ništa nema smisla. Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Bilo mi je jako teško zadnjih šest mjeseci. Stalno sam plakala. Skrivala sam se u toaletu na poslu kako bih brisala suze i kako nitko ne bi primijetio, a neprekidno plakanje doma je postalo nepodnošljivo. Osjećaji boli i tuge nisu odlazili. Život mi je bio razoren", rekla je tada Jelena.

Kopirati
Drag cursor here to close