Buran dan za Tyreeka Hilla

VIDEO I Zvijezda Miami Dolphinsa privedena, na utakmici simulirao uhićenje

Svojih pet minuta Hill je dočekao na terenu. Tako je imao jednu posebnu proslavu nakon touchdowna. Jaylen Waddle je "glumio policajca" koji stavlja lisice na ruke Tyreeka Hilla.
Sport / Ostali sportovi | 09. 09. 2024. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počela je nova NFL sezona. Miami Dolphinsi su na svom terenu savladali Jacksonville Jaguarse 20:17, u centru pažnje je bio wide receiver domaćih Tyreek Hill. On je rekao novinarima kako nema pojma zašto ga je policija privela i stavila mu lisice na ruke dok je išao na utakmicu. Navodno se radilo o nekom prometnom prekršaju u jutarnjim satima.

"Još uvijek pokušavam shvatiti", pričao je novinarima Hill.

Tu je bio i Hillov suigrač Calais Campbell.

"Vidio sam kako Tyreeka hvataju, samo sam želio biti siguran da je sve u redu, pokušati deeskalirati situaciju", pojasnio je Campbell koji je također završio u lisicama.

Hill i Campbell su pušteni, dok je ravnateljica policije Stephanie V. Daniels potvrdila kako je pokrenuta internu reviziju incidenta te da je jedan od uključenih policajaca stavljen na administrativni dopust dok traje istraga.

Video: Prilog o uhićenju Tyreeka Hilla

Bez obzira na to, Hill je nekoliko sati kasnije bio najbolji na terenu, uhvativši sedam dodavanja za 130 jardi uključujući TD od 80 yardi u drugom poluvremenu.

Svojih pet minuta Hill je dočekao na terenu. Tako je imao jednu posebnu proslavu nakon touchdowna. Jaylen Waddle je "glumio policajca" koji
stavlja lisice na ruke Tyreeka Hilla.

"Volim ovo s***e", napisao je Hill, postavivši fotografiju proslave. Naravno da je slika izazvala brojne reakcije, a mnogi su mišljenja kako je Hill na ovaj način provocirao policajce koji su sudjelovali u njegovom privođenju.

Kopirati
Drag cursor here to close