Skromno i spontano

Vatreni su slavili, a Mateo Kovačić pokazao veličinu

Igrač Chelseaja sanjao je medalju s reprezentacijom, no Vatreni su bili bolji. A scene nakon utakmice i potez Matea Kovačića oduševio je svijet.
Sport / Qatar 2022 | 18. 12. 2022. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Vatreni su nadigrali Maroko i slavili 2:1. 

Nakon utakmice slavlje je počelo na terenu, Vatreni su ludo slavili još jednu veliku medalju hrvatskog nogometa, a Marokanci su tugovali na terenu, mnogi su i zaplakali. A jedan od onih koji je bio jako tužan je i Hakim Ziyech, piše Gol.hr

Igrač Chelseaja sanjao je medalju s reprezentacijom, no Vatreni su bili bolji. A scene nakon utakmice i potez Matea Kovačića oduševio je svijet.

Naime, dok su njegovi suigrači slavili, Mateo Kovačić nije mogao gledati utučenog kolegu iz kluba pa je otišao do Ziyecha i utješio ga. Izgleda da je i uspio jer se na licu marokanske zvijezde pojavio osmijeh.

Kovačić je i tijekom utkamice, odnosno nakon gola Mislava Oršića, spontano pokazao svoju veličinu.

Kovačić je nakon gola prvo otrčao do Marka Livaje i zapljeskao mu na asistenciji. Livaja je lijepo zadržao loptu i odlično je namjestio za Oršića koji takve prilike rijetko promašuje. Kovačić je prepoznao važnost Livajinog poteza i još jednom potvrdio da je u svlačionici Hrvatske odlična atmosfera.

Livaja je znao što Oršić želi, ipak ga odlično poznaje iz HNL-a i zna koliko je Oršić ubojit. Osjetili su to mnogi pa i West Ham, Tottenham i Chelsea.

Kopirati
Drag cursor here to close