Zaradio plavi karton

Dobre vijesti za Hrvatsku - Šveđani bi mogli ostati bez kapetana

Koliko je kapetan važan za Šveđane najbolje pokazuje završnica utakmicu sa Slovenijom, u kojoj su Skandinavci bili potpuno bezidejni bez svoje najvažnije karike.
Sport / Rukomet | 31. 07. 2024. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovenska rukometna reprezentacija slavila je protiv Švedske 29:24 i upisala drugu pobjedu na olimpijskom turniru u Parizu, nakon poraza od Španjolske i skalpa nad Hrvatskom u susjedskom derbiju drugog kola.

Skandinavska reprezentacija tako je doživjela drugi poraz u Parizu i još jedan težak udarac, ali to nije kraj njihovih problema, prenose Sportske novosti

Naime, švedski kapetan i najbolji igrač Jim Gottfridsson dobio je crveni karton u drugom poluvremenu susreta, zbog visokog lakta u prsa u slovenskog reprezentativca. Osim crvenog, suci su mi pokazali i - plavi karton.

On se dodjeljuje igračima zbog grubog prekršaja ili nesportskog ponašanja, a suci njegovim pokazivanjem sugeriraju disciplinskoj komisiji natjecanja da bi ona trebala razmotriti i dodatnu kaznu.

I to bi mogla biti jako dobra vijest za Hrvatsku! Upravo je Švedska njihov sljedeći protivnik, Gottfridsson je njihov kapetan i najbolji igrač, a koliko je važan za Šveđane najbolje pokazuje završnica utakmicu sa Slovenijom, u kojoj su Skandinavci bili potpuno bezidejni bez svoje najvažnije karike.

Kopirati
Drag cursor here to close