Plus pet

Hrvatska nadigrala Njemačku

Hrvatska je golom Cindrić otišla na velikih 26:20, devet i pol minuta prije kraja. Onim Šipića za 29:24, tri minute prije kraja definitivno su otklonjene zvanično sve dileme.
Sport / Rukomet | 31. 07. 2024. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trećoj utakmici rukometnog turnira najbolje izdanje Hrvatske do sada. Protiv Njemačke koja je u prva dva kola ostvarila dvije sigurne pobjede, Hrvatska je slavila uvjerljivih 31:26. Ivan Martinović je odrađivao posao u napadu, postigavši devet golova, dok je na golu raspoložen bio Kuzmanović (12 obrana).

Hrvatska je na poluvremenu imala dva gola prednosti koji ja počela polako da raste nakon pet- šest minuta igre u nastavku. Kod 18-15, Steinert nije zabio, na prazan gol je Hrvatska spretno pogodila za +4. Četrdesetak sekundi kasnije, Duvnjak krade loptu, Šoštarić je šalje u gol, jer je opet prazan. Od tog trenutka, Njemačka je jurila zaostatak, ali niti jednom nije nije zaprijetila.

Na terenu se dogodilo suprotno, Hrvatska je golom Cindrić otišla na velikih 26:20, devet i pol minuta prije kraja. Onim Šipića za 29:24, tri minute prije kraja definitivno su otklonjene zvanično sve dileme.

S krila je Njemačka bila poprilično skromna, tek tri gola od osam pokušaja. Hrvatska je zapucala neke zicere u prvom dijelu, ali je ipak iz kontre uspjela doći do četiri lagana gola. Kod Njemačke reprezentacije Golla osam golova, Wolff osam obrana.

Kopirati
Drag cursor here to close