Drugo kolo turnira rukometaša

Slovenija bolja od Hrvatske

Ferlin je imao osam obrana, Vlah i Janc su zabili po osam golova. Kod Hrvatske Srna i Martinović po pet golova, nije pomoglo ni deset obrana Kuzmanovića.
Sport / Rukomet | 29. 07. 2024. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavlja se mučenje rukometaša Hrvatske na Olimpijskom turniru. U prvoj utakmici protiv slabog Japana "provlačenje" uspješno provedeno, dva dana poslije završnica utakmice je bila lišena bilo kakvih uzbuđenja. Slovenija je slavila 31:29.

Hrvatska je za razliku od prvog susreta, ovaj put puno bolje ušla u utakmicu. Do polovine prvog dijela Slovenija je bila u minusu četiri gola. U završnici prvog dijela Hrvatska ostaje s dva igrača manje. Prvo je Šipić zaradio dvije minute, pa nakon toga i Načinović, zbog pogrešne izmjene.

Sigurdsson zove minutu odmoru kako bi Hrvatska organizirala napad s dva igrača manje. Riskirala je Hrvatska, nije se isplatilo. Golovima Kodrina i Vlaha, Slovenci su vratili utakmicu u egal do poluvremena. Stvari po Hrvatsku se počele komplicirati kada je Načinović zaradio treće isključenje. Jer je jedini na crti ostao Šipić koji je imao dva.

Ferlin se razbranio. Skida za početak sedmerac Šoštariću, Dolenc na drugoj strani pogađa za +2 Slovenije. Hrvatski rukometaši u ovom periodu nisu mogli pogoditi ništa, Vlah je povisio na 25:21. Posljednju priliku da nešto napravi Hrvatska propušta Šoštarić kojem Ferlin skida zicer u kontri. Sa dva brza gola Janca, Slovenija je pet minuta prije kraja otišla ponovo na +4 i to je bilo to.

Ferlin je imao osam obrana, Vlah i Janc su zabili po osam golova. Kod Hrvatske Srna i Martinović po pet golova, nije pomoglo ni deset obrana Kuzmanovića.

Kopirati
Drag cursor here to close