Napušta reprezentaciju?

Duvnjak: Ja sigurno neću više igrati na Olimpijskim igrama

"Ja sigurno neću više igrati na Olimpijskim igrama. Prošao sam sve na njima. Bilo mi je lijepo s ovim momcima, ali doma imam troje djece. Moramo hladne glave razmisliti što i kako dalje", naglasio je Duvnjak.
Sport / Rukomet | 05. 08. 2024. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatske rukometne reprezentacije nije bilo na prošlim igrama. Ove je izborila kroz dodatne kvalifikacije, međutim, po prvi put od pojavljivanja na Olimpijskim igrama, Hrvatska nije prošla skupinu. Realno, malo toga je ponudila. Tek je partija protiv Njemačke
bla na razini nekadašnje Hrvatske. Nakon utakmice svoje viđenje situacije dao je kapetan Domagoj Duvnjak:

"Napravili smo previše tehničkih pogrešaka. Kad smo vratili, onda nam je stalno nedostajao jedan gol. Na kraju smo ostali kratki za dva. Ovo je definitivno turnir na kojem smo podbacili. Minimalni cilj je bio ući u četvrtfinale. Moramo hladne glave sjesti i vidjeti u čemu je bio problem. Od šest ekipa da završimo peti, nije lijepo. Priliku smo propustili protiv Slovenaca. Žao mi je dečki, ali imat će oni još prilika", rekao je Duvnjak pa dodao:

"Ja sigurno neću više igrati na Olimpijskim igrama. Prošao sam sve na njima. Četvrto mjesto, treće mjesto, ispadanje u četvrtfinalu i sada u skupini, nažalost. Bilo mi je lijepo s ovim momcima, ali doma imam troje djece. Moramo hladne glave razmisliti što i kako dalje."

Kopirati
Drag cursor here to close