Debi Martinovića

Grubi start nad Hrvatom i crveni karton nakon samo 45 sekundi

Imao je Martinović i sreće što je uopće mogao nastaviti utakmicu nakon vrlo grubog starta 35-godišnjeg njemačkog kružnog napadača Patricka Wienceka.
Sport / Rukomet | 06. 09. 2024. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Rhein-Neckar Löwen / Ivan Martinović odigrao je sjajnu utakmicu na debiju za svoju novu momčad, Rhein-Neckar Löwen

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Martinović odigrao je sjajnu utakmicu na debiju za svoju novu momčad, Rhein-Neckar Löwen.

U 1. kolu nove sezone Bundeslige RN Löwen je na domaćem terenu svladao Kiel rezultatom 32:27, a hrvatski desni vanjski postigao je čak 10 pogodaka te je bio junak uvodne pobjede.

Predstavio se 26-godišnji Martinović u velikom stilu po dolasku i Melsungena gdje je proveo posljednje dvije sezone. Prije toga nastupao je za Hannover-Burgdorf, Gummersbach i Fivers Margareten, prenose Sportske novosti

Doduše, imao je Martinović i sreće što je uopće mogao nastaviti utakmicu nakon vrlo grubog starta 35-godišnjeg njemačkog kružnog napadača Patricka Wienceka.

On je u 45. sekundi susreta rukom u glavu udario hrvatskog reprezentativca te je potpuno zasluženo zaradio crveni karton čime je značajno oslabio svoju momčad.

Kopirati
Drag cursor here to close