Nije planirao ovakav kraj

Karabatić: Lijepo ali i teško u isto vrijeme

"Jako smo razočarani, sport zna biti okrutan. Bio je to moj posljednji meč, ali doživjeti ga u takvoj atmosferi, sa suigračima koje volim iz sveg srca. Lijepo, ali i teško u isto vrijeme", rekao je Nikola nakon utakmice.
Sport / Rukomet | 07. 08. 2024. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije planirao ovakav kraj. Ni u kojem slučaju. Nakon svega što je prošao u karijeri, nakon sveg što je napravio i osvojio. Medalja, to bi bio neki lijepi, završetak, zlatna onako već pomalo filmski. Ali loš turnir od početka, poraz u dramatičnoj završnici. Kraj bez medalje, na domaćem terenu.

"Gotovo je, više nikada neću doživjeti ovakvu atmosferu. No, sa zadovoljstvom zatvaram svoju karijeru, i dalje ću bodriti ovu talentiranu francusku selekciju. Ostvario sam svoje snove, ponosan sam na sve titule i medalje koje smo osvojili", rekao je Karabatić pa se kratko osvrnuo i na ogled s Njemačkom.

"Bila je to luda utakmica koja je bila u našim rukama.Još ne znam kako smo je uspjeli izgubiti nakon produžetaka, atmosfera je bila nevjerojatna s 28.000 ljudi koji su navijali, ali to je sport. Jako smo razočarani, sport zna biti okrutan. Bio je to moj posljednji meč, ali doživjeti ga u takvoj atmosferi, sa suigračima koje volim iz sveg srca. Lijepo, ali i teško u isto vrijeme. Teško je proći kroz sve to. Zahvalan sam ovi momcima, pored kojih sam igrao na ovom turniru.Tužan sam ali opet kažem, nemam pravo biti. Nisam osvojio medalju, ali sam ih osvojio dovoljno u karijeri.

Karabatić je s reprezentacijom Francuske osvojio tri olimpijska zlata (2008., 2012. i 2020.), četiri svjetska zlata (2009., 2011., 2015. i 2017.) te četiri europska zlata (2006., 2010., 2014. i 2024).

Kopirati
Drag cursor here to close