U klubu zadovoljni ostvarenim

Zrinjski šestom vezanom pobjedom zaključio sezonu

U posljednjem duelu Juraj Brkić i Rudolf Ćužić su postigli po osam golova, dok su u samoj završnici utakmice određenu minutažu dobili najmlađi u postavi, Frano Buhač (2 gola), dok je golman Bošnjak imao četiri obrane.
Sport / Rukomet | 13. 05. 2024. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zrinjskog su trijumfom protiv Sloge 36:26 zaključili još jednu sezonu u Prvoj ligi FBiH - Jug. U 22. odigrana kola ekipa je ostvarila 13 pobjeda, u posljednjih šest kola maksimalan učinak. U završenoj sezoni igrači SRK Zrinjski upisali šest poraza, uz dva remija. Na kraju dovoljno za peto mjesto. 

U posljednjem duelu Juraj Brkić i Rudolf Ćužić su postigli po osam golova, dok su u samoj završnici utakmice određenu minutažu dobili najmlađi u postavi, Frano Buhač (2 gola), dok je golman Bošnjak imao četiri obrane. Nakon završene sezone oglasio se predsjednik kluba Dario Pušić.

"Ponosan sam na SRK Zrinjski Mostar, na vrhunske trenere Bernard Mandarić i Damir Zadro na najboljeg sportskog fizioterapeuta Leo Vidović na tajnika koji već 20 godina 24 sata živi Zrinjski u dobru i zlu gosp. Filip Pile Garmaz na trenere Škole rukometa Andreja Bošnjaka Dražena Madžara i trenera golmana Mario Sesar, na našu Dražana Mello tajnicu Škole rukometa, na cijeli Upravni odbor. Hvala svim sponzorima na potpori, hvala svim prijateljima Zrinjskog koji nas podržavaju na našim utakmicama", naglasio je Pušić pa dodao:

"U ovoj sezoni smo napravili puno na stabilizaciji kluba te smo napravili organizacijski iskorak te se možemo pohvaliti da imamo zasigurno najbolji STAFF lige, da imamo mlad i perspektivan domaći igrački kadar koji je u drugom dijelu sezone napravio iskorak tehnički, taktički, psihološki i svaki drugi te su naši mladi igrači postali svjesni su bolji od drugih!"

Kopirati
Drag cursor here to close