FUP

Akcija ''White'': Uhvaćen Čapljinac, pronađeno i vatreno oružje

U utorak, 3. rujna 2024. godine, policijski službenici Terenskog ureda Mostar Federalne uprave policije su proveli operativnu akciju kodnog naziva ''White''
Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2024. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 3. rujna 2024. godine, policijski službenici Terenskog ureda Mostar Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije proveli operativnu akciju kodnog naziva ''White'' na području općine Čapljina.

Postupajući po naredbi Općinskog suda u Čapljini, slobode je lišena osoba inicijala N.R. (1988) iz Čapljine, zbog sumnje u izvršenje krivičnih djela ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' iz člana 238. KZ FBiH i ''Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'' iz člana 371. KZ FBiH.

Foto: FUP / Akcija u Čapljini

Izvršen je pretres stambenog objekta koje koristi navedena osoba, kojom prilikom je pronađeno vatreno oružje (pištolj i puška), određena količina materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, oređeni iznos novca u različitim apoenima, mobilni telefoni, vage za precizno vaganje, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

Navedena osoba će biti kriminalistički obrađeno i ispitana u svojstvu osumnjičenog u prostorijama Federalne uprave policije u Mostaru.

Foto: FUP / Akcija u Čapljini
Kopirati
Drag cursor here to close