Bilten

Uhićen muškarac u Rami: Pronađena droga i novac

Jedna osoba uhićena je u općini Rama zbog postojanja osnova sumnje na Kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2024. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba uhićena je u petak u 21 sat u općini Rama zbog postojanja osnova sumnje da je počinio Kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

U noći 2/3. kolovoza 2024.godine u 21:00 sati djelatnici PU Konjic su, prigodom provođenja pojačane kontrole prometa u mjestu Izlaz-Varvara, općina Rama, uočili parkirano vozilo "Mercedes" i pored njega tri osobe.

Prigodom legitimiranja utvrđeno je da se radi o B.B.(1986), M.P.(1991) i E.J.(1997) svi iz Rame, a pregledom vozila "Mercedes" kod E.J. je pronađena crna torba, metalna kutija u kojoj se nalazio veći smotuljak NN tvari umotan u pvc prozirnu foliju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, zatim, pvc smotuljak sa sadržajem bijele NN tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, prozirna kesica sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na marihuanu, digitalna vaga, novčanik s većom količinom novca u raznim apoenima (100 eura, 100 KM, 50 KM, 20 KM i 10 KM) te mobilni telefon.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio Kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", E.J. je lišen slobode, te će nakon kriminalističke obrade biti podneseno izvješće Županijskom tužiteljstvu Mostar za navedeno kazneno djelo.

Kopirati
Drag cursor here to close