Patila od depresije

Beč: Majka porijeklom iz BiH ubila sina

Vijesti / Crna Kronika | 09. 07. 2015. u 17:20 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samohrana majka T. K. (25) iz Beča, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, uhićena je u srijedu u Beču zbog sumnje da je ubila svog petogodišnjeg sina.

Kako je priopćeno iz austrijske policije iz koje nisu otkrili identitet i inicijale žene, nju su zatekli na periferiji Beča kako luta ulicama u dezorijentiranom stanju.

"Ubila sam svoje dijete", kazala je ona tijekom razgovora s policajcima, koji su odmah u njen stan, koji se nalazi u desetom bečkom okrugu, poslali patrolu i gdje su njeni navodi, nažalost, potvrđeni.

Kako prenose brojni austrijski mediji, po dolasku u stan policajci su ostali zaprepašteni prizorom koji su zatekli.

Beživotno tijelo dječaka pronađeno je na krevetu ispod deke.

 Paul Eidenberger, glasnogovornik bečke policije, kazao je kako motiv ovog ubojstva još nije poznat.

"Na tijelu je bilo više rana nanesenih nožem, ali na prvi pogled činilo se da su sve to površinske ozljede. Prema prvim informacijama moguće je da je dijete ugušeno jastukom. Zbog toga je nadležni tužitelj naredio da se obavi obdukcija tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti", naveo je Eidenberger.

Kako je rekao, zasad se ne zna kada je mališan ubijen, ali se pretpostavlja da je zločin počinjen u nedjelju u poslijepodnevnim satima.

Inače, tijekom saslušanja osumnjičena žena je davala dvosmislene odgovore i izgledala je kao da ima psihičkih problema.

"Tijekom ispitivanja policiji je rekla da je nakon što je ubila sina uzela tablete, zatim pozvala taksi i otišla u pansion u kojem je rezervirala sobu", pišu austrijski mediji, dodajući kako je u tom pansionu boravila dva dana.

Poslije otkrivanja tijela inspektori su pronašli i oca, koji je takođe iz BiH, a koji trenutno živi u Beču.

On im je rekao kako sa suprugom nije u dobrim odnosima zbog čega su se i razveli, ali da nikad nije mislio da je u stanju to učiniti iako je priznao da je pila tablete te da je godinama patila od depresije.

Šokirani stanari zgrade u kojoj se dogodilo ovo stravično ubojstvo ispričali su da majku i dijete nisu često viđali, ali da se iz njihovog stana često čula galama i svađa.

Kopirati
Drag cursor here to close