Trgovina drogom

Pretres u Vrapčićima: Uhićene 4 osobe, oduzeti amfetamini, pištolj i novac

Djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ su, po Naredbi Općinskog suda Mostar izvršili pretres jednog objekta u gradskom području Mostara te lišili slobode četiri osobe.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 08. 2024. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe iz Mostara lišene su slobode zbog posjedovanja i nezakonite trgovine opojnim drogama, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Kako se navodi dana 22.8.2024. godine policijski službenici OPN SKP MUP-a HNŽ su u večernjim satima uz podršku Jedinice za podršku MUP-a HNK izveli operativnu akciju na području grada Mostara s ciljem suzbijanja nezakonite trgovine opojnim drogama.

Foto: MUP HNŽ / Oduzeta droga u policijskoj akciji

Na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, koja se odnose na krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici SKP OPN su na osnovu Pismene naredbe Općinskog suda u Mostaru  i uz  podršku JOP-a na  području Mostara u naselju Vrapčići izvršili pretres jednog objekta.

Ovom prilikom slobode su lišene četiri osobe i to A. M. , Đ. G. , J. H.  i A. H. svi iz Mostara.

Također,  pretresom  je pronađeno i privremeno oduzeto 100 grama neidentificirane materije koja asocira na opojnu drogu amfetamin, jedan pištolj, šest komada mobitela, jedna digitalna vaga za precizno vaganje, te određena količina novca u raznim valutama i  apoenima.

S navedenim aktivnostima upoznat dežurni županijski tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close