Deveta do sada

Fingirali sudar i prevarili osiguravajuću kuću

Vijesti / Crna Kronika | 11. 11. 2014. u 09:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Trebinju dostavila je Okružnom tužiteljstvu u tom gradu izvještaj protiv dvije osobe osumnjičene da su počinile kazneno djelo osiguranička prijevara. Prijavljeni su Trebinjci O.M. i M.V.

Naime, 16. travnja tekuće godine, u 15:02 sat, Policijskoj stanici za sigurnost prometa Trebinje prijavljena je prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo vozilo marke 'škoda', kojim je upravljao O.M., i vozilo marke 'opel', kojim je upravljao M.V., prenosi Fena.

Izvršenim vještačenjem utvrđeno je da se radi o fingiranoj prometnoj nezgodi, te da prikazana oštećenja na vozilu nisu nastala u tom prometnom udesu, navodi se u priopćenju CJB Trebinje.

Također, utvrđeno je da je osumnjičeni O.M., 19. lipnja tekuće godine, na osnovu lažnog prikazivanja ove prometne nezgode i oštećenja, izvršio naplatu štete u iznosu od 3.410,88 KM na štetu jedne osiguravajuće kuće.

Od početka godine ovo je deveto dokumentirano kazneno djelo u vezi s fingiranjem prometnih nezgoda čiji je cilj naplata osiguranih suma novca.

Kopirati
Drag cursor here to close