Uzgoj na imanju

FOTO | Čapljina: Uhićenje nakon pretresa zbog posjedovanja droge i uzgoja cannabisa

Naveli su kako je pronađena određena količina NN biljne materije i alat kojima je rezana navedena materija te dva mobitela.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 10. 2024. u 07:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Radeći po planu suzbijanja nezakonite proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici SKP MUP-a HNŽ i OKP PU Čapljina su, postupajući Pismenoj naredbi Općinskog suda u Čapljina, izvršili pretres kuće N.R /1980./ iz Čapljine'', istaknuli su za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Naveli su kako je pronađena određena količina NN biljne materije i alat kojima je rezana navedena materija te dva mobitela.

Foto: MUP HNŽ / Biljke zaplijenjene u pretresu u Čapljini

''Za N. R. je važno istaknuti da se radi o osobi koja trenutno izdržava kaznu zatvora nošenjem narukvice'', dodaju za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Osim N. R. na licu mjesta je zatečena osoba P. S. /2003./ iz Čapljine od kojeg je oduzet 1 mobitel.

Foto: MUP HNŽ / Biljke zaplijenjene u pretresu u Čapljini

''Na 3 lokacije u blizini imanja u vlasništvu N.R. pronađeno je 11 komada biljaka koje asociraju na opojnu drogu cannabis, visine od 60-200 cm.  Na licu mjesta izvršen je očevid i uklanjanje biljaka, a .N.R. je lišen slobode i zadržan u PS Mostar-Centar i nad istim će biti provedena kriminalistička obrada. Sa svim navedenim aktivnostima upoznat je postupajući županijski tužitelj ŽT Mostar'', istaknuli su za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close