7 stabljika

Grude: Uhićen dok je zalijevao travu

Vijesti / Crna Kronika | 25. 07. 2024. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Plantaža u Grudama | Foto: MUP ŽZH

Pripadnici MUP-a Zapadnohercegovačke županije uhitili su mladića u trenutku dok je zalijevao stabljike indijske konoplje.

''Provodeći pojačane aktivnosti na suzbijanju zlouporabe opojnih droga policijski službenici Sektora kriminalističke policije su dana 22.7.2024.godine u mjestu Borajna, općina Grude lišili slobode osobu L.Š. (2005.) koji je zatečen prilikom zalijevanja nasada 7 stabljika zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na stabljike Indijske konoplje'', navodi se u policijskom priopćenju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg, te su dana 23.7.2024.godine nakon ishođenja Naredbi za pretres kuće, vikendice, okućnice, vozila, osoba i pratećih objekata koje koristi L.Š. izvršeni pretresi i pronađena je zeljasta biljna materija, precizna vaga, metalna mrvilica, mobiteli, određena svota novca.

Nakon kompletiranja predmeta policijski službenici će protiv L.Š. podnijeti Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga zbog postojanja osnova sumnje da je isti počinio predmetno kazneno djelo.

Kopirati
Drag cursor here to close