33 stabljike

Travnik: U plasteniku uzgajao marihuanu

Dvije osobe uhićene su u Travniku i protiv njih se poduzimaju mjere i radnje u vezi s kaznenim djelom Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2024. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ranim jutarnjim satima 11. srpnja policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih PU Travnik i Jedinice za specijalističku podršku MUP-a u suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom uspješno su realizirali još jednu akciju u borbi protiv zloupotrebe opojnih droga, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Pretresi u mjestu Gornje Osoje

Akcija je realizirana u mjestu Gornje Osoje, općina Travnik, gdje su na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik izvršeni pretresi na sljedeće dvije lokacije:

- Obiteljska kuća s okućnicom, uključujući i jedan plastenik, koje koristi A.D. rođen 1974. godine, gdje su pronađene i oduzete 24 stabljike zeljaste biljke za koje se sumnja da su indijske konoplje, 20 sjemenki navedene biljke i određena količina novca za koji se sumnja da potiče iz kaznenih djela.

- Obiteljska kuća s okućnicom koju koristi D.Š. rođen 1969. godine, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 9 stabljika zeljaste biljke za koje se sumnja da su indijske konoplje i neutvrđen broj sjemenki navedene biljke.

Aktivnosti će biti nastavljene

Tijekom pretresa navedenih lokacija pronađeni su i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem raznih oblika kaznenih djela.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom osumnjičeni su uhićeni i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa kaznenim djelom "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Službenici policije će u narednom periodu nastaviti sa ovakvim i sličnim aktivnostima, prenosi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close