Dvije osobe uhićene

Petak u Mostaru - pali s drogom

Policija je u petak imala pune ruke posla. U dvije akcije nelegalnih proizvođača opojnih sredstava uhićene su dvije osobe.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 07. 2024. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe uhićene su u petak u policijskim akcijama u Mostaru. U petak su oko 14.40 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene, lišili slobode A.M. (1985.) iz Mostara.

Od njega je pretresom istog privremeno oduzeta jedna pvc vrećica sa sadržajem neidentificirane biljne tvari i jedan mobilni telefon. Nad istim je urađena kriminalistička obrada, a o navedenom upoznat nadležni tužitelj.

U drugoj akciji policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene su, kako smo već pisali, po pismenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršili pretres stana u ul. Zrinjski Frankopana u Mostaru, vlasništvo A.S. (1984.) iz Mostara.

Pretresom je pronađeno i uz potvrdu izuzet - kompletan laboratorij za uzgoj cannabisa u zatvorenom prostoru, određena količina osušene biljne tvari, dvije digitalne vage, mobilni telefon, metalne mrvilice.

Nakon završenog pretresa stana koji se nalazi na četvrtom katu, izvršen je očevid u stanu na prvom katu na istoj adresi, gdje je došlo do začepljenja kanalizacijskog odvoda, a gdje je vlasnik stana iz odvoda izvadio biljnu tvar koju je A.S. pokušao uništiti prije ulaska policijskih službenika u stan.

Izvršen je očevid, a sa slučajem je upoznat nadležni tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close