Tučnjava i prijevara

Jablanica: Pojeli i popili, a nisu platili, pa izazvali nesreću i pobjegli

Vijesti / Crna Kronika | 03. 11. 2014. u 11:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak patrola policije je u Dubrovačkoj ulici u Mostaru zatekla nekoliko osoba prilikom tučnjave. Kako je priopćeno za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ četiri mlađe osobe su tukle jednu osobu, a događaj je zabilježen oko 03 sata ujutro. Utvrdilo se da je pretučeni mladić Eno A., dok je jedna osoba, koja je sudjelovala u tučnjavi, privedena i saslušana.

U subotu je u restoranu 'Kod Šćuka' u Jablanici policiji prijavljen jedan zanimljiv slučaj. Naime, četiri osobe su ušle u restoran, naručili su jelo i piće, te su nakon konzumacije napustili ugostiteljski objekt bez plaćanja računa.

Slučaj je prijavljen policiji, te su osobe nedugo zatim identificirane. Nakon toga su, automobilom kojim su otišli iz Jablanice, izazvali prometnu nesreću u Konjicu. Nakon izazivanja prometne nesreće udaljili su se dalje u smjeru Sarajeva.

Policijski službenici su ih zaustavili u Konjicu gdje su ih i priveli u službene policijske prostorije. Naknadnim provjerama utvrđeno je da se radi o četiri osobe s područja Tešnja.

Kopirati
Drag cursor here to close