Ukradeno 50 vrata

Konjičanin krao PVC vrata po Sarajevu

Vijesti / Crna Kronika | 14. 09. 2015. u 14:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela teške krađe 50 komada PVC vrata, izvršene jučer u stovarištu firme "Alenko Komerc export-import" Sarajevo u ulici Safeta Zajke, Općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici Treće Policijske uprave (PU) pronašli su i uhitili I.I. (1989) iz Sarajeva , B.E. (1975) iz Goražda i A.E. (1975) iz Konjica, svi nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

Tijekom kriminalističke obrade navedene osobe su u potpunosti priznale izvršenje opisanog kaznenog djela. Daljnjim operativnim radom na terenu policijski službenici su pronašli 23 komada ukradenih vrata, dok se za preostalim brojem ukradenih predmeta još uvijek traga.

O ovome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a uhićene osobe su predane u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Nastavlja se operativni rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti navedenih osoba, priopćeno je iz MUP-a SŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close