Bio je pod utjecajem alkohola

Ljubušak nakon prometne nesreće udario policajca i razbio mu mobitel

Policijski službenici po nalogu dežurnog tužitelja poduzimaju mjere i radnje protiv Ljubušaka zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2024. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje po nalogu dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu protiv Ljubušaka zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari, potvrdila je za Bljesak.info glasnogovornica MUP-a ŽZH Mila Ćavar.

Naime, u četvrtak u večernjim satima dogodila se prometna nezgoda u mjestu Radišići, grad Ljubuški u kojoj su sudjelovali vozač D.Č. (1981.) koji je upravljao vozilom Peugeot, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka i vozač D.Š. policijski službenik Policijske uprave Ljubuški koji je upravljao službenim označenim policijskim vozilom marke VW.

Nakon zaprimljene prijave prometne nezgode vozač D.Č. je prišao policijskom službeniku verbalno ga napao, udario u predjelu glave nakon čega mu je otrgnuo mobilni telefon i bacio na tlo.

D.Č. je alkotestiran i smješten u prostorije za zadržavanje Policijske uprave Ljubuški, dok je policijskom službeniku ukazana liječnička pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći Doma zdravlja Ljubuški odakle je upućen u Centar urgentne medicine SKB Mostar.

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu koji je naložio mjere i radnje koje poduzimaju policijski službenici, te će po kompletiranju predmeta biti upućeno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 359 KZ F BiH Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti i kazneno djelo iz čl. 293 KZ F BiH Oštećenje tuđe stvari protiv D.Č., priopćila je Ćavar za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close