Povratnik u vršenju težih prekršaja

Potjera za vozačem: Stigli ga, pa napao policajca

Sve se dogodilo, kako navode iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, jučer u 9.41 sati u ulici 7 Muslimanske brigade, kada su službenici Policijske stanice Kakanj pokušali su zaustaviti automobil.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 06. 2024. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su pripadnici Policijske stanice Kakanj pokušali u nedjelju 23. lipnja zaustaviti vozilo marke Lancia, koje se nije zaustavilo, već je vozač A.A. (45) nastavio dalje voziti, policajci su ga ipak uspjeli sustići u mjestu Hrastovac, no vozač je tom prilikom ubo policajca, te mu nanio lakše ozljede, nakon čega je uhićen.

Sve se dogodilo, kako navode iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, jučer u 9.41 sati u ulici 7 Muslimanske brigade, kada su službenici Policijske stanice Kakanj pokušali su zaustaviti automobil, koje se nije zaustavilo, te je nastavilo kretanje u pravcu ulice Alije Izetbegovića.
 

"Službenici Policijske stanice Kakanj su, krećući se za navedenim vozilom isto sustigli u mjestu Hrastovac, te je vozač navedenog vozila tom prilikom oštrim predmetom nanio ozljede policijskom službeniku, koji je usljed toga zadobio lakše tjelesne ozljede, konstatirane u Službi hitne medicinske pomoći Kakanj. Vozač spomenutog vozila A.A. (45) iz Zenice je savladan i uhićen, a potom zadržan u prostorijama za zadržavanje zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti", priopćili su iz MUP-a ZDK.

Navode da je provjerom u prekršajnoj evidenciji utvrđeno da je A.A. povratnik u vršenju težih prekršaja u prometu, te da u registru novčanih kazni ima evidentiran iznos od 15.320 KM neplaćenih kazni.

"Sporno vozilo je oduzeto i deponirano na parking prostoru Policijske stanice Kakanj. Od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj izvršen je očevid, uz upoznavanje dežurnog tužitelja, nakon čega je nad A.A. zavedena kriminalistička obrada", dodaju iz MUP-a ZDK.

Kopirati
Drag cursor here to close