Brčko

Maloljetnik počinio sedam krađa iz kuća, trgovina....

Vijesti / Crna Kronika | 15. 10. 2015. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Brčko distrikta otkrila je starijeg maloljetnika iz Brčkog koji je u noći između 13. i 14. listopada počinio provalu u ugostiteljski lokal u Ulici Miroslava Krleže i rasvijetlila još šest krađa koje je on izvršio u posljednja četiri mjeseca.

Glasnogovornik policije distrikta Halid Emkić rekao je novinarima da su policajci, koji su izvršili očevid, u vezi sa posljednjim izvršenim kaznenim djelom utvrdili da je iz objekta otuđena veća količina novca i mobilni telefon.

Osumnjičeni je pozvan u prostorije Policije gdje su u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i odvjetnika Ureda za pružanje pravne pomoći od njega prikupljene informacije o ovom kaznenom djelu.

"Utvrđeno da je od lipnja do sada počinio još šest teških krađa na području Brčkog, gdje je na isti ili sličan način izvršio provale u dvije kuće odakle je otuđivao novac, zlatni nakit i tehničku robu", naveo je Emkić.

Prema njegovim riječima, isti maloljetnik je nasilno ušao u tri trgovačke radnje iz kojih je otuđivao cigarete i prehrambene proizvode, te izvršio provalu u prostorije kotlovnice Doma zdravlja u Brčkom odakle je odnio veću količinu raznog alata.

Zbog osnova sumnje da je počinio sedam kaznenih djela teške krađe, Policija će podnijeti izvještaj Tužiteljstvu Brčko distrikta, objavila je Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close