Četvorka

Mostar: Policija uhitila maloljetnike s fantomkama

Nakon uhićenja, po djecu su došli roditelji...
Vijesti / Crna Kronika | 19. 09. 2024. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska policija privela je četiri maloljetnika koji su bili u skupini što se s fantomkama na glavama kretala ulicama.

Kako je objavio MUP HNŽ-a, u srijedu, 18. rujna, oko 21:20 sati, u PS Mostar Centar je prijavilo više građana da se više osoba s fantomkama na glavi kreće od ulice Franjevačka prema ulici Onešćukova.

''Dolaskom patrole policije na lice mjesta NN osobe bježe prema Ulici fra Didaka Buntića. Patrola je sustigla četiri  maloljetne osobe, a radi se o G.P. (2009), N.M. (2008), R.B. (2009) I L.S. (2008). Po navedene su u prostorije PS došli roditelji. Poduzete sve potrebne mjere'', navedeno je.

Inače, za protekla 24 sata (18/19. rujna) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je osam prijava - na području Mostara šest i dvije na području Konjica.

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su dva prekršaja, u Mostaru i Konjicu.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je šest prometnih nezgoda u kojima su lakše ozlijeđene dvije osobe - na području Mostara četiri, te po jedna na području Čapljine i Konjica.

Kopirati
Drag cursor here to close