Krađe

Na graničnim prijelazima privedene četiri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 16. 03. 2015. u 12:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina su 15. ožujka 2015. godine na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi, na ulazu u BiH, lišili slobode bh. državljanina S. M. (1967.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Travnik zbog počinjenog kaznenog djela 'teška krađa'. S. M. je na dalje postupanje predat službenicima Sudske policije Tuzlanske županije isti dan u 20 sati.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška je 15. ožujka 2015. godine lišena slobode bh. državljanka D. N. (1982.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Općinski sud Orašje zbog kaznenog djela 'lažno prijavljivanje'. D. N. je lišena slobode na izlazu iz BiH, a predata u dalju nadležnost isti dan u 11:30 policijskim službenicima Sudske policije Odžak.

Policijski službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su 13. ožujka 2015. godine prije ponoći na letu za Istanbul lišili slobode državljanina BiH, M. E. (1980.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje MUP RS-a zbog kaznenog djela 'oštećenje tuđe stvari'. Predat je u dalju nadležnost službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo 14. ožujka 2015. godine.

Na MGP Šamac je 14. ožujka 2015. godine lišen slobode bh. državljanin A. S. ( 1993.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da osobu potražuje Općinski sud Zenica zbog kaznenog djela 'krađa'. A. S. je kontroliran na ulazu u BiH, a u dalju nadležnost isti dan predat policijskim službenicima Sudske policije Odžak, navedeno je u priopćenju Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close