Plakati u selu?

Napad na djecu u Baćevićima? Policija nije zaprimila prijavu

Policija je zaprimila prijavu da u selu Baćevići ima plakata uvredljivog sadržaja te je u petak 23. kolovoza Odjel kriminalističke policije otišao napraviti očevid.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 08. 2024. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nismo zaprimili nikakvu prijavu o navodnom napadu na djecu u selu Baćevići pokraj Mostara'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Naveli su kako je policija zaprimila prijavu da u selu Baćevići ima plakata uvredljivog sadržaja, te da je u petak 23. kolovoza u jutarnjim satima, Odjel kriminalističke policije otišao napraviti očevid.

Foto: Bljesak.info / Igralište u Baćevićima

Naime, pojedini mediji prenijeli su vijest kako je više nepoznatih osoba u četvrtak 22. kolovoza, u ovom selu, napalo djecu.

Foto: Bljesak.info / Selo Baćevići

Djeca su, kako je navedeno, napadnuta sinoć, a igralište i selo navodno je oblijepljeno kukastim križevima, slovom "U" i "HVO".

I naš fotoreporter obišao je tijekom dana igrališta u selu te zabilježio fotografije bez spomenutih plakata uvredljivog sadržaja. Jesu li plakati uklonjeni ili je u pitanju nešto drugo ostaje na policiji da razjasni.

Kopirati
Drag cursor here to close