Gradiška

Napao suprugu pa ga ona pretukla

Nanijela mu je višestruke ozljede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila...
Vijesti / Crna Kronika | 19. 06. 2024. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarca, koji je u srijedu ujutro s ozljedama po cijelom tijelu pronađen na ulazu u Dom zdravlja u Gradišci, pretukla je supruga koja je privedena u policiji na ispitivanje, objavila je Alternativna televizija.

Prema neslužbenim informacijama, policiji je prethodno prijavljeno nasilje u obitelji, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

''Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanijela mu je višestruke ozljede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po tijelu imao i rane od noža'', navodi televizija.

Izvor, za kojeg ATV navodi da je blizak istrazi, navodi kako je pretučeni muškarac odbijao surađivati s istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je ozljede nanijela supruga''.

''Ona je privedena i slučaj je zasada kvalificiran kao nasilje u obitelji'', kaže izvor.

U PU Gradiška za ATV je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u tijeku rad kako bi se rasvijetlile sve okolnosti ovog događaja. O događaju je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Banja Luci.

U Bosni i Hercegovini postoje SOS telefoni za prijavu nasilja u oba entiteta.

Gender centar Federacije Bosne i Hercegovine uspostavio je SOS telefonski broj 1265 za pomoć žrtvama nasilja u obitelji na teritoriji ovog bh. entiteta.

SOS liniju 1264 za područje Republike Srpske uspostavile su 2005. godine četiri nevladine organizacije i Gender Centar Republike Srpske.

Nasilje se, također, može prijaviti i na SOS crvenu liniju za žrtve nasilja broj 033 222 000.

Kopirati
Drag cursor here to close