Pružao otpor

Nije htio pomjeriti auto s pješačkog, napao policajce i završio na UKC-u RS

Muškarac je uzlijeđen nakon odbijanja poslušnosti policjacima te pružanja otpora prilikom napada.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 07. 2024. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je uhitila D.L. iz Kneževa jer je odbio pomjeriti auto s pješačkog prijelaza, da bude testiran na alkohol, a prilikom uhićenja napao je policajce i nakon toga završio je na UKC-u RS zbog ozljeda.

"Naime, u srijedu oko 13.20 u Kneževu, policijski službenici su na pješačkom prelazu uočili parkirani audi u kojeoj se nalazila navedena osoba koja je odbila da ukloni vozilo, da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, te da policijskim službenicima na uvid pokaže osobne dokumente i izađe iz vozila", navode iz policije za Nezavisne novine.

Dodaju da je nakon toga pružio pasivni, a potom i aktivni otpor policajcima prilikom uhićenja.

"Prilikom uhićenja, tjelesne ozljede su zadobili policijski službenici i navedena osoba, kojem je liječnička pomoć ukazana na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka", naveli su iz policije.

Iz Policijske uprava Banja Luka su priopćili da je D.L. uhapšen jer se sumnjiči da je počinio kazneno djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Kopirati
Drag cursor here to close