Karlovac

Pijan se namjerno zaletio u bicikliste, teško ozlijeđena žena

Iz Policijske uprave karlovačke je priopćeno da je 44 godišnji vozač automobila austrijskih registracija oko 14 sati u Biljegu namjerno naletio na grupu biciklista
Vijesti / Crna Kronika | 30. 06. 2024. u 17:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U namjernom naletu automobila na grupu biciklista u subotu na području Vojnića, na parkiralištu ugostiteljskog objekta teško je ozlijeđena 46-godišnja žena koja je prevezena u bolnicu, a počinitelj je uhićen i uz kaznenu prijavu bit će predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u nedjelju policija, prenosi Hina.

Iz Policijske uprave karlovačke je priopćeno da je 44 godišnji vozač automobila austrijskih registracija oko 14 sati u Biljegu namjerno naletio na grupu biciklista na parkiralištu ugostiteljskog objekta, nakon čega je pobjegao.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je prilikom bijega u Brdu Utinjskom izazvao prometnu kada je zbog neprilagođene brzine izletio u zavoju i udario u električni stup te se tom prilikom lakše ozlijedio. Također je utvrđeno da je imao 2,76 promila alkohola u organizmu.

S mjesta nesreće se udaljio i uhićen je na adresi prebivališta.

Policija je na parkiralištu ugostiteljskog objekta provela očevid.

''Zbog sumnje u počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, 'dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom', osumnjičeni 44-godišnji muškarac će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke. Kaznena prijava bit će podnesena nadležnom državnom odvjetništvu'', navela je policija.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, dodaju iz PU karlovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close