Pale

Rafalao dok se vozikao

Vijesti / Crna Kronika | 03. 12. 2014. u 10:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac inicijala N.A. priznao je policiji da je na Palama, upravljajući automobilom Audi, ispalio više hitaca u zrak iz automatske puške.

Kako je priopćeno iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo, spomenuti muškarac je pucao iz automobila u Ulici Nikole Tesle na Palama, a policiji je rekao kako je oružje bacio u korito rijeke Miljacke.

Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi N.A, kao i pretres kuće i navedenog vozila koje koristi D.J, a koji se u trenutku izvršenja kaznenog djela nalazio na mjestu suvozača.

Prilikom pretresa, u vozilu su pronađena tri puščana metka kalibra 7,62 milimetara, ali obilaskom terena, oružje nije pronađeno.

''U tijeku je dokumentiranje predmeta nakon čega će protiv N.A. biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu 'izazivanje opće opasnosti', dok će protiv D.J. biti podnesen izvještaj o kaznenom djelu 'pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela' '', priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close