Napad u Mostaru

Reakcija na Krezićevu objavu imena: Juričić ne poznaje osumnjičene za napad, niti se s njima sastao

"Gospodin Juričić osporava svaku i najmanju mogućnost implikacije i vezivanja ovog ili bilo kojeg drugog napada na gospodina Krezića", navode iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 09. 2024. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Oštro odbacujemo navode gospodina Igora Krezića, koji našeg mandanta bez ikakvih valjanih dokaza povezuje s napadom kojeg su (prema njegovim navodima) izvršili Robert Mišković i Dino Lovrić", stoji u demantiju Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo, a koji zastupa Silvija Juričića.

Demantij je u utorak dostavljen na redakcijski mail portala Bljesak.info.

Poslovna suradnja 

Kako su naveli iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo, reagiraju na tekst koji je objavljen na portalu Bljesak.info pod naslovom "Mostar: Krezić objavio imena napadača, traži se treća osoba...".

U tekstu koji je portal Bljesak.info objavio stoji kako je mostarski poduzetnik Igor Krezić na svojem Facebook profilu objavio imena osoba za koje on tvrdi da su umiješane u napad na njega i navodni reket od preko milijun KM koji bi trebao platiti.

U tekstu portala Bljesak.info je i izravna poveznica na Facebook objavu Igora Krezića.

Iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo navode kako s ciljem istinitog informiranja javnosti i prikazivanja stvarnog stanja ukazuju na to da između Igora Krezića i Silvija Juričića već dugi niz godina postoji poslovna suradnja.

"Gospodin Juričić je društvo NSoft, koje u vlasništvu gospodina Krezića, povezao sa velikom kladioničkom firmom s kojom je firma NSoft ostvarila uspješnu suradnju i značajne prihode te je medu strankama postojao dogovor da će se gospodinu Juričiću za uspješno obavljeni posao redovno isplaćivati posrednička naknada i to sve dok navedena suradnja bude trajala", navode te dodaju:

"Prvih nekoliko godina posrednička naknada se uredno isplaćivala, u gotovom novcu ili u obliku kompenzacije, a evidenciju isplata vodio je direktor društva NSoft skupa sa gospodinom Juričićem, u obliku matematičkih tablica za svaki mjesec i svaku godinu".

"Krezić prestao isplaćivati naknadu" 

Iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo navode kako se promjena dogodila u posljednjih pet godina.

"Posljednjih pet godina gospodin Krezić prestao je isplaćivati dogovorenu posredničku naknadu zbog čega ga je gospodin Juričić redovno podsjećao na dug koji se iz mjeseca u mjesec gomilao te koji je naposljetku dosegao iznos od 1.302.500,00 KM", istaknuli su.

Posebno su naveli kako su Juričić i Krezić bili ne samo poslovni suradnici nego i prijatelji te su se redovno sastajali u prostorijama društva NSoft gdje je "gospodin Juričić i došao pet dana nakon objavljenog napada i to na zakazani sastanak s gospodinom Krezićem, koji se na sastanku uopće nije pojavio, nego je na isti poslao svoje tjelohranitelje".

"Kasnije u svojoj objavi gospodin Krezić zloupotrebljava dolazak gospodina Juričića u svoju firmu te objavljuje njegovu sliku kao poveznicu napada koji se prethodno dogodio", tvrde iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo. 

"Ne poznaje osumnjičene"

"Oštro odbacujemo navode gospodina Igora Krezića, koji našeg mandanta bez ikakvih valjanih dokaza povezuje s napadom kojeg su (prema njegovim navodima) izvršili Robert Mišković i Dino Lovrić.

Gospodin Juričić osporava svaku i najmanju mogućnost implikacije i vezivanja ovog ili bilo kojeg drugog napada na gospodina Krezića, a u odnosu na Roberta Miškovića i Dinu Lovrića, koji su po navodima gospodina Krezića osumnjičeni za počinjeni napad, ističe da iste uopće ne poznaje, nikada nije bio s njima u društvu, niti se s istima sastao".

Iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo navode kako imena osoba ističu s rezervom, svjesni činjenice da istraga napada nije okončana.

Podsjetimo, u petak 13. rujna dva napadača s kapuljačama na glavi presrela su automobil mostarskog poduzetnika Igora Krezića u naselju Eksperiment.

Za trećom osobom, za koju je Krezić napisao da je ih je dovela do auta, se još traga.

Ovaj slučaj je zabilježen u mostarskoj policiji, koja provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close