Teška nesreća

Sudar vozila Hitne pomoći i Golfa, troje poginulih

Vijesti / Crna Kronika | 15. 11. 2015. u 10:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe poginule su u prometnoj nesreći u Bijeljini u kojoj je sudjelovalo vozilo Hitne pomoći i automobil "Golf", potvrdila je Srni glasnogovornik bijeljinskog Centra javne bezbjednosti Aleksandra Simojlović.

Prometna nesreća dogodila se u 9:10 sati na raskrsnici ulica Srpske vojske i Nikole Spasojevića. Osobe čiji su inicijali M.Z. (64) iz Olova i N.A. (63) iz Bijeljine, koje su poginule jutros u prometnoj nesreći u Bijeljini, bile su suputnici u "Golfu" koji se sudario sa Vozilom hitne pomoći, potvrdila je Srni glasnogovornik bijeljinskog Centra javne bezbjednosti Aleksandra Simojlović. Treća žrtva nesreće je žena čiji su inicijali E.G. iz Janje, koja je bila u vozilu Hitne pomoći.

Ona je preminula u bijeljinskoj bolnici od zadobivenih ozljeda. Vozilom Hitne pomoći upravljala je osoba čiji su inicijali A.U., dok je "Golfom" upravljala osoba čiji su inicijali M.A. iz Bijeljine.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj, koji će sa pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina izvršiti očevid. Dopisnik Srne javio je sa lica mjesta da se vozilo Hitne pomoći nakon sudara prevrnulo na bok, dok je "Golf" ostao vozila Hitne, što ukazuje koliko je sudar bio snažan.

Kopirati
Drag cursor here to close