Preminuo u bolnici

Teška nesreća u Doljanima: Ugašen još jedan mladi život

Vijesti / Crna Kronika | 05. 11. 2014. u 15:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći između utorka i srijede u mjestu Doljani, općina Čapljina dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz PU Čapljina i MUP-a HNŽ, ova nesreća se dogodila u 00:30 sati i sudjelovao je jedan automobil. Kako je priopćeno automobil Hyundai je u Doljanima sletio s kolnika i udario u betonski zid garaže.

U automobilu su bile dvije muške osobe, te su vozilima hitne pomoći prevezeni u bolnice u Splitu i Dubrovniku. Tijekom dana Josip Šetka (1994.) iz Opuzena koji je bio suvozač automobila je u splitskoj bolnici preminuo od zadobivenih ozljeda.

Božan K. (1996.) iz Metkovića koji je bio na mjestu vozača je zadobio teške tjelesne ozljede i smješten je u dubrovačku bolnicu. Službenici PU Čapljina su uradili očevid na mjestu nesreće, a zbog naređenog vještačenja, automobil je izuzet u krug policije u Čapljini.

Inače, kako je istaknuto iz PU Čapljina na području ove općine je u 2013. u prometnim nesrećama smrtno stradala jedna osoba, dok je za deset mjeseci ove godine zabilježeno devet smrtnih slučajeva u nesrećama na području koje pokriva policija iz ovog grada.

Kopirati
Drag cursor here to close