35-godišnjak u bijegu

Trostruko ubojstvo kod Livna

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2015. u 07:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

A.N. (35) u petak je oko 21.30 sati nožem ubio suprugu S.N. (44) rođenu u Šibeniku, a nastanjenu u Livnu, majku L.N. (66), te teško ranio brata M.N. (46) koji je kasnije podlegao ozljedama.

Nakon ovog svirepog trostrukog ubojstva A.N. je pobjegao. Motivi su mu zasad nepoznati, a policija za njim još uvijek traga.

Ova tragedija u obitelji dogodila se u livanjskom selu Veliki Kablići.

"Teško ranjena i krvava osoba inicijala M.N. došla je do susjede koja je nazvala policiju. Po izlasku na mjesto nesreće policije i hitne službe ranjeni M.N. je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu gdje mu je ukazana pomoć, a potom transportiran prema splitskoj bolnici Firule", kazao je Ivica Vrdoljak glasnogovornik MUP-a Herceg-bosanske županije, potvrdivši kako je jutros oko 1.20 sati na putu do splitske bolnice preminuo.

Kada su ušli u kuću u kojoj se dogodila tragedija policija, istražitelji i medicinsko osoblje pronašli su žensku osobu inicijala S. N. za koju je dežurni liječnik samo mogao konstatirati da je mrtva, kao i za osobu L. N. koja je pronađena na katu obiteljske kuće. Umrle su u teškim mukama podlegavši ranjavanju, a za osumnjičenim A.N. policija još traga.

Prema izvješću MUP-a HBŽ ova tragedija se dogodila u mjestu Suhača, u općini Livno u petak oko 21:40 sati. M.N. je bio ranjen, a do bolnice u Splitu je preminuo, dok je u prizemlju pronađeno beživotno tijelo S.N. (1971.) rođena u Šibeniku. Na katu kuće pronađena je L.N. (1949.) iz Livna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close