Horor u Knjaževcu

Trostruko ubojstvo u Srbiji: Mladić (22) iz lovačke puške ubio oca, baku i djeda

Kako doznaju srbijanski mediji, osumnjičeni za ovo trostruko ubojstvo nije osuđivan, niti je do sada registriran kao izvršitelj bilo kog kaznenog djela.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 06. 2024. u 17:17 S.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u popodnevnim satima, Aleksa Milojević (22) rodom iz Knjaževca, u obiteljskoj je kući u Knjaževcu, lovačkom puškom koja se nalazila u legalnom posjedu njegova djeda M M. (1943) iz do sada nepoznatog razloga ubio djeda M. M, baku S. M (1941) i oca P. M. (1964).

Kako doznaju srbijanski mediji, osumnjičeni za ovo trostruko ubojstvo nije osuđivan, niti je do sada registriran kao izvršitelj bilo kog kaznenog djela.

Neslužbeno se doznaje kako je policajcu rekao da je ubojstva izvršio iz samilosti navodeći kako je djed bio senilan, a otac bolestan.

Očevid će se obaviti Višem Javnom Tužiteljstvu u Zaječaru.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas kako je Aleksa Milojević (22) izvršio trostruko ubojstvo u svojoj obiteljskoj kući u Knjaževcu i kako je osumnjičeni nakon uhićenja priznao kazneno delo.

“Dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević izvršio je danas popodne trostruko ubojstvo u svojoj obiteljskoj kući u Knjaževcu, svoga oca, djeda i bake", izjavio je Dačić.

Djed je bio nepokretan, a otac i baka teško bolesni, rekao je Dačić i dodao kako je osumnjičeni ubojstvo izvršio iz lovačkog oružja svog djeda, priopćio je MUP.

"Osoba je lišena slobode i priznala je djelo, a policiji je izjavio kako nije mogao više brinuti o njima,” kazao je Dačić.

Kopirati
Drag cursor here to close