Užas u Gračanici

Tužiteljstvo pokrenulo istragu: Djevojka (29) preminula nakon poroda

"O događaju je upoznat dežurni tužitelj KTTK, po čijem nalogu je tijelo preminule prevezeno u Komemorativni centar radi obdukcije", priopćeno je iz MUP-a TK.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 05. 2024. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja.

Policija je o tragičnom događaju obaviještena u srijedu oko 21:15 sati, prenosi Srpska.info

"Dana 22. svibnja 2024. godine, oko 21:15 sati, PS Lukavac je obaviještena od strane SHMP DZ Lukavac, da je u navedenu zdravstvenu ustanovu sanitetskim vozilom Opće bolnice Gračanica dovezena ženska osoba E.H. (1995.) iz Gračanice, bez znakova života, kojom prilikom je dežurni liječnik Doma zdravlja Lukavac konstatirao smrt", priopćeno je iz MUP TK.

Prema navodima iz prijave, E.H. je zbog komplikacija nakon poroda u Općoj bolnici Gračanica, od strane dežurnih liječnika bolnice, u pratnji medicinskog osoblja upućena u UKC Tuzla, ali je tijekom hitnog prijevoza došlo do gubitka znakova života ih kojih razloga je prevezena u SHMP Doma zdravlja Lukavac gdje je pokušana reanimacija pacijentice, ali na žalost, bezuspješno.

"O događaju je upoznat dežurni tužitelj KTTK, po čijem nalogu je tijelo preminule prevezeno u Komemorativni centar radi obdukcije. Potrebne istražne radnje preduzeli su istražitelji OKP PU Lukavac, a sve dalje radnje, prema uputama tužitelja u narednom periodu, preduzimat će istražitelji OKP PU Gračanica", priopćeno je iz MUP-a TK.

Kopirati
Drag cursor here to close