26

Uhićeni Bugojanci zbog uzgoja stabljika indijske konoplje

Tijekom pretresa stambenog i pomoćnih objekata na lokaciji Golo Brdo te na lokaciji Hapstići, općina Bugojno otkriveno je 26 stabljika zeljaste biljke.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 08. 2024. u 12:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske uprave Bugojno uhitili su H.M. (1977) i D.D. (1968) obojica iz Bugojna koji su uzgajali indijsku konoplju, priopćeno je ponedjeljak iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srednjobosanske županije.

Tijekom pretresa stambenog i pomoćnih objekata na lokaciji Golo Brdo te na lokaciji Hapstići, općina Bugojno otkriveno je 26 stabljika zeljaste biljke koja svojim izgledom podsjeća na indijsku konoplju.

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srednjobosanske županije, pretres objekata koje koristi H.M. (1977) iz Bugojna je izvržen na osnovi naredbe Općinskog suda Bugojno.

Tijekom pretresa navedenih lokacija pronađeni su i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem raznih oblika kazenih djela.

Također u mjestu Čaušlije, općina Bugojno, policijski službenici otkrili su tijekom pretresa kuće, okućnice i pratećih objekata koje koristi D.D. (1968) iz Bugojna 23 stabljike zeljaste biljke koja podsjeća na indijsku konoplju.

U suradnji s mjerodavnim Županijskim tužiteljstvom osumnjičeni su lišeni slobode i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi s kaznenim djelom neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, stoji u priopćenju iz MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close