Tragedija

Zagreb u šoku: Ubio ženu i dijete, pa skočio u smrt

Vijesti / Crna Kronika | 08. 01. 2016. u 08:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pedesetogodišnjak je skočio jutros sa zgrade u zagrebačkon naselju Špansko i umro od ozljeda na putu do bolnice, dok su u njegovom stanu pronađena beživotna tijela žene i djeteta te ozlijeđena starija osoba, javlja agencija Anadolija.

Prema službenom policijskom izvješću, u zagrebačkom naselju Špansko, u Ulici Milana Rešetara na broju 44, jutros oko 7,30 sati, 50-godišnjak je počinio samoubojstvo skokom s visine u stanu u kojem je živio. U stanu su pronađene još dvije mrtve osobe, žena tj. supruga počinitelja i malo dijete, a još jedna starija ženska osoba, koja je ozlijeđena, prevezena je u bolnicu Sveti duh.

Jedan od susjeda koji se zatekao na mjestu nesreće neslužbeno je novinarima prenio kako se radi o muškarcu koji je ubio suprugu i petogodišnje dijete, a punicu teško ranio, po svemu sudeći, hladnim oružjem. Nakon toga, muškarac se bacio sa četvrtog kata te smrtno stradao.

Prema neslužbenim podacima, nakon pada sa 4. kata bio je još živ, no preminuo je u kolima hitne pomoći na putu do bolnice.

Prisutnost automobila i djelatnika vojne policije govori o tome da je muškarac najvjerojatnije bio u vojnoj službi.

Policijski očevid je u tijeku i okolnosti ove teške tragedije bit će rasvijetljene u istrazi, poručuju iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close