Dva različita slučaja

Zaplet u slučaju Kasumović: Mladić zbog kojeg je osuđen nije bio u Narodnom pozorištu

Poznati glumac pravomoćno je presuđen za bludničenje nad maloljetnikom 2021. godine i kaznu zatvora od godinu dana koju je otkupio te ostao na slobodi.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 09. 2024. u 21:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slučaj Moamer Kasumović šokirao je regiju i izazvao nevjericu i zgražavanje javnosti.

Poznati glumac pravomoćno je presuđen za bludničenje nad maloljetnikom 2021. godine i kaznu zatvora od godinu dana koju je otkupio te ostao na slobodi.

Nije do sada javno govorio 

Kako je Raport prvotno objavio, u istrazi su se vodili informacijom da se tijekom Sarajevo festa, u Narodnom pozorištu u Sarajevu, obratio mladić koji je kazao kako je kao maloljetnik bio žrtva Moamera Kasumovića.

Potom je iz Tužiteljstva Kantona Sarajevo potvrđeno da protiv glumca postoji pravomoćna presuda.

No, slučaj se zakomplicirao.

Naime, Kasumovićeva žrtva zbog koje je presuđen (identitet poznat redakciji Raporta) u petak je posjetila njihovu redakciju te im ispričala šokantne detalje slučaja.

Potvrdio je kako on nije bio u Narodnom pozorištu i nije do sada javno govorio o svom slučaju.

Samo jedna prijava 

U redakciju je došao uz dopuštenje roditelja, ponukan i ohrabren time što je za sada nepoznata osoba u Narodnom pozorištu ustala i javno ispričala svoju priču.

Raport je pokušao potom saznati tko je mladić koji se obratio na Sarajevo festu, no nitko im nije mogao reći o kome se točno radi.

Prema svjedocima, mladić je tvrdio da ima 26 godina, a žrtva za koju je Kasumović pravomoćno presuđen je mlađa.

Kontaktirali su i pravosudne institucije iz kojih im je potvrđeno da protiv Kasumovića postoji samo jedna prijava na osnovu koje je i presuđen.

Tužiteljstvo Kantona Sarajevo, koje je u ovom slučaju pokazalo odgovornost i prepoznalo interes javnosti, odmah je reagiralo i provjeravalo u svojim dokumentima postoje li još neke prijave protiv Kasumovića, no do ovog trenutka ih nisu uspjeli naći.

To pak ne znači da Kasumović nije prijavljen u nekoj drugoj županiji i da je tamo presuđen za bludne radnje nad maloljetnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close