Brojni sadržaji

Festivalom 'FutureA Kids' krenulo obilježavanje Dana grada Konjica

Festival Futurea Kids održan je u organizaciji nizozemske organizacije "Out of Area".
Vijesti / Flash | 27. 05. 2024. u 18:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Grad Konjic / Festivalom 

FutureA Kids festivalom i Danom obitelji u ponedjeljak je počela manifestacija ''Dani grada Konjica'' koja će obilovati kulturnim i sportskim sadržajima priređenim u čast 642. obljetnice od prvog spomena Konjica u pisanim dokumentima.

Fetsival Futurea Kids održan je u organizaciji nizozemske organizacije "Out of Area", a pod pokroviteljstvom Grada Konjica, a najmlažima se pridužio i gradonačelnik Konjica Osman Ćatić, priopćeno je iz Grada Konjica.

"Trudimo se da kao lokalna zajednica budemo jedna velika obitelj i izuzetno nam je drago da u našu obitelj otvorenih srca primamo naše goste, mlade volontere iz Nizozemske, koji zanimljivim i kreativnim sadržajima uljepšavaju trenutke svim Konjičanima, naročito najmlađima, kojima tokom cijele godine poklanjamo posebnu pažnju. Mališani, mladi, roditelji, grad okupan suncem i ispunjen zabavom, pjesmom i kreativnim radionicama, zaista je jedna prekrasna slika na ulicama našeg grada. Sretni smo što na ovaj način možemo početi manifestaciju Dani grade Konjica", kazala je uime Grada Konjica Sabina Ćukle.

Kopirati
Drag cursor here to close