US Alumni

Forum "20 godina mira u BiH" u Mostaru, Stocu i Širokom Brijegu

Vijesti / Flash | 28. 10. 2015. u 15:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga US Alumni u BiH organizira forume "20 godina mira u BiH: Revizija prošlosti, vizualizacija budućnosti" koji će se sljedećih dana održati u trinaest bh. gradova.

U Hercegovini forumi će se održati u Stocu, Mostaru i Širokom Brijegu. Prvi je na redu Mostar, i to u petak, 30. listopada, u 17 sati, u Cafe Kariola (Nikole Šubića Zrinjskog bb), dan kasnije, 31. listopada, u 15 sati, forum će se održati u Restoran Behar (Stjepana Radića bb) u Stocu, a u utorak, 3. studenoga, u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu (Trg Gojka Šuška 5), s početkom u 17 sati.

Na forumima će pojedinci, formalne i neformalne grupe predstaviti svoje inicijative koje doprinose pozitivnim društvenim promjenama kako na lokalnoj, tako i na regionalnoj ili državnoj razini.

Dvosatni forumi trebaju poslužiti kao osnova za mapiranje aktivnih i uspješnih građanskih inicijativa širom BiH, kao i alat putem kojeg građani i mladi mogu podijeliti svoje ideje i modele koji trebaju doprinijeti rješavanju trenutne političko-ekonomske situacije u BiH.

Forumi će biti i audio-vizualno snimani te će od tog materijala biti pripremljene dvije dokumentarne televizijske emisije koje će biti emitirane na FTV i drugim medijima.

Forume će voditi i snimati bh. redatelj Nenad Đurić, zajedno sa svojim timom. Udruga US Alumni u BiH poziva sve građane, a posebice mlade, da se prijave i sudjeluju na najavljenim forumima.

Kopirati
Drag cursor here to close