FUP

Ucjenjivao žene pa uhićen: Prijetio da će objaviti njihove privatne fotografije, tražio novac

Osoba se sumnjiči da je u prethodnom periodu s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi vršila ucjenu na štetu više osoba ženskog spola, prijetnjom da će objaviti njihove privatne fotografije, te je tražila novac.
Vijesti / Flash | 30. 05. 2024. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 30.05.2024. godine, policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo, poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem dokumentiranja izvršenja krivičnog djela ''Ucjena''.

U sklopu navedenih aktivnosti, slobode je lišena jedna osoba iz Sarajeva, inicijala A.Č. (1989.), koja se sumnjiči da je u prethodnom periodu s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi vršila ucjenu na štetu više osoba ženskog spola, prijetnjom da će objaviti njihove privatne fotografije, te zahtijevala da mu se isplati određeni novčani iznos, priopćio je FUP.

Postupajući po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu, policijski službenici Federalne uprave policije izvršili su pretres kuće i pratećih objekata navedene osobe, kojom pronađeni su pronađeni predmeti koji su traženi Naredbom navedenog Suda

Osoba lišena slobode je kriminalistički obrađena u službenim prostorijama Federalne uprave policije, a protiv istog će biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Kopirati
Drag cursor here to close