Naša stranka Mostar

Javni prijevoz u Mostaru treba spojiti zapadni i istočni dio grada

Vijesti / Flash | 28. 10. 2015. u 12:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće 'Mostar Bus' formalno funkcionira jedinstveno, a u praksi djeluje kao dva potpuno odvojena subjekta, navela je u priopćenju Naša stranka.

''Velika većina linija i danas prometuje u dva zasebna kruga, istočnom i zapadnom dijelu grada. Izuzeci iz ovog pravila su samo kozmetičke prirode i u onim situacija kad je komunikacija između različitih dijelova iste 'strane' grada nemoguća bez prelaska na drugu stranu'', kazao je Tarik Tanović iz Gradskog odbora Naše stranke Mostar.

''Naša stranka Mostar smatra da 'Mostar bus' svoje linije treba prilagoditi današnjem vremenu i potrebama građana, te spojiti sve dijelove grada. Naprimjer, neophodno je povezati lokacije Narodnog pozorišta, Razvitka, Musale, Univerziteta 'Džemal Bijedić', s Rondom, Sveučilištem, Kliničkom bolnicom. Ovo u konačnici nije samo političko pitanje, već i zadovoljavanje osnovne potrene građana. S novim linijama, prilagođenim današnjim prilikama i potrebama građana i poslovanje ovog javnog poduzeća bilo bi bolje i ekonomičnije, a vlasti bi pokazale da im je stalo do jedinstvenog grada'', zaključio je Tanović.

Kopirati
Drag cursor here to close