Jačanje odnosa

Odnosi Srbije i Republike Srpske nikad nisu bili bolji

Vijesti / Flash | 19. 10. 2015. u 16:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Odnosi između Republike Srpske i Srbije nikada nisu bili bolji nego što su sada, imajući prije svega u vidu prisnu saradnju rukovodstava Srbije i RS'', rekao je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"Republika Srpska je Srbiji zahvalna za svu pomoć koju joj je ikada pružala i u tom pogledu očekujemo da će naša suradnja biti još snažnija i veća", rekao je Dodik u Bukovcu, gde je sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem posjetio OŠ "22. oktobar", prenosi Tanjug.

Potvrda razvoju te suradnje je, prema njegovim riječima, i sutrašnji početak izgradnje mosta preko Drine između Bratunca i Ljubovije.

Dodik je rekao novinarima da je Drina na neki način u ovom trenutku formalna granica između RS i Srbije, a, kako je naglasio, "želimo izgradnjom mostova i povezivanjem pokazati  da zajednički možemo još više zbližiti narode".

Boraveći u tom fruškogorskom mjestu, Dodik je je nazočio svečanosti u okviru manifestacije "Dani Republike Srpske u Srbiji", na kojoj je predano na korištenje novoopremljeno košarkaško igralište, dar Predstavništva RS Srbiji i toj školi.

Kopirati
Drag cursor here to close