Reakcija na demantij

Oglasio se Krezić: "Neka mi pošalju kako su izračunali taj novac, uplatit ću ga odmah"

"Znači, ništa više ne tražim, samo da dostave na temelju čega i koje matematike su došli do tih nasumičnih brojki za svaki mjesec", napisao je Krezić na Facebook profilu.
Vijesti / Flash | 28. 09. 2024. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski gospodarstvenik Igor Krezić na svom Facebook profilu reagirao je na demantij kojeg je poslao Silvije Juričić - Ćiva putem svojih odvjetnica, u kojem se navodi kako mu Krezić duguje 1.3 milijuna, te odbacuje povezanost s napadom koji je izvršen na njega.

"Neću sada ulaziti u cijelu priču i sve iznesene laži, ali osvrnimo se na najjednostavnije. Neka odvjetnice pošalju najjednostavniju informaciju, a to je kako su izračunali tih 1.3 milijuna i ja ću ih ODMAH uplatiti", napisao je Krezić.

"Znači, ništa više ne tražim, samo da dostave na temelju čega i koje matematike su došli do tih nasumičnih brojki za svaki mjesec", napisao je.

Podsjetimo, iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo, reagirali su na tekst koji je objavljen na portalu Bljesak.info pod naslovom "Mostar: Krezić objavio imena napadača, traži se treća osoba...".

U tekstu koji smo objavili stoji kako je mostarski poduzetnik Igor Krezić na svojem Facebook profilu objavio imena osoba za koje on tvrdi da su umiješane u napad na njega i navodni reket od preko milijun KM koji bi trebao platiti.

U tekstu portala Bljesak.info je i izravna poveznica na Facebook objavu Igora Krezića. Iz Zajedničkog odvjetničkog ureda Jelena Gagro & Nina Prskalo navode kako s ciljem istinitog informiranja javnosti i prikazivanja stvarnog stanja ukazuju na to da između Igora Krezića i Silvija Juričića već dugi niz godina postoji poslovna suradnja opisujući njihovu suradnju i navodna dugovanja.

Također u demantiju su odbacili i povezanost s dvije osobe koje su napale Igora Krezića.

Podsjetimo, u petak 13. rujna dva napadača s kapuljačama na glavi presrela su automobil mostarskog poduzetnika Igora Krezića u naselju Eksperiment. Za trećom osobom, za koju je Krezić napisao da je ih je dovela do auta, se još traga. Ovaj slučaj je zabilježen u mostarskoj policiji, koja provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close