Pokazao zube

Petrov: U HDZ-u i SDP-u dobro znaju s kim imaju posla

Vijesti / Flash | 10. 11. 2015. u 15:10 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Netočne su informacije o navodnim pritiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla,'' naveo je predsjednik MOST-a nezavisnih lista Božo Petrov u priopćenju na Facebooku.

Petrov navodi da medijski spinovi i pritisci na MOST nezavisnih lista sve više jačaju te kalkuliraju kojoj će se opciji prikloniti ova stranka. Da misli ozbiljno, Petrov je kod javnog bilježnika ovjerio izjavu u kojoj između ostaloga piše da MOST neće koalirati niti sa SDP-om niti s HDZ-om.

''Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji, nikako koaliciji, i sa SDP-om i s HDZ-om,'' navodi Petrov u svom priopćenju.

Također, opovrgnuo je sve medijske spekulacije i popise reformi koje se spominju u javnosti ovih dana dodajući kako zastupnike MOST-a fotelje i pozicije ne zanimaju te da one nisu njihov motiv bavljenja politikom.

''Pritisak HDZ-a i SDP-a bi mogao biti samo kontraproduktivan,'' zaključio je Božo Petrov.

BILO KAKAV PRITISAK NA NAS BIO BI LO ZA SDP I HDZMedijski spinovi i pritisci na MOST nezavisnih lista sve vie ja...

Posted by Božo Petrov on 10. studeni 2015
Kopirati
Drag cursor here to close